Ginko Asian Fusion

(All You Can Eat)

Bekijk hier onze menukaart, afhaallijst & een artikel over Ginko Asian Fusion.

Menukaart Afhaallijst Artikel Ginko Asian Fusion

Wilt u reserveren? Klik hier om te reserveren.

Reserveren

(H-)eerlijke keuken

De koks van Ginko bereidden alles zelf met deskundigheid en finesse: sushi, salades, soepen, beef, tonijn, zalm, kip, noodles, lamsspiesjes, garnalen, cintroenvis, pekingeend, coquilles, desserts… Er staan ruim honderd heerlijke recepten op de menukaart. Voor ieder wat wils en vooral voor ieder wat lekkers! Best is uiteraard dat je jezelf komt overtuigen van de vele frisse Japanse, milde Chinese of kruidige Thaise keukenspecialiteiten, van verse Japanse sushi’s, Chinese dumplings, dampende rijst of noedels tot langzaam gekookte curry’s, geroosterde Thaise chilipasta en gefrituurde verse sjalotjes. De gerechten uit Ginko’s kleurrijke Aziatische keuken zorgen voor een mooie combinatie van pure, gezonde smaken zonder toevoegingen. De variatie aan texturen, geuren en smaken in de vleesgerechten vind je ook terug in de vegetarische of veganistische (100% plantaardige) gerechten. Mevrouw Lin en haar vriendelijke bediening vertellen je er graag alles over!

Verse pure kwaliteit

Chef aan het fornuis Changjun Zhu en zijn Aziatische koks bereiden enkel authentieke gerechten van verse ingrediënten en biologisch vlees en vis, zoals je die ook in kleurrijk Azië kunt eten. Ginko laat je inderdaad kennismaken met originele Aziatische fusion-gerechten, bereid volgens de modernste kooktechnieken en geserveerd in een gezellige, eigentijdse sfeer waarin de kleuren zwart en goud overheersen. De zaakvoerders leggen de nadruk op de kwaliteit, gezondheid en het culinaire niveau van hun gerechten tegen een betaalbare prijs. Ook wordt er voortdurend gewaakt over de hygiëne in de keuken en het restaurant. Bovendien wordt aan de kleintjes gedacht: achter in de zaak is een speelruimte waar ze ongestoord kunnen ontspannen zonder dat de gasten er hinder van ondervinden.

All you can eat

De ‘all you can eat’-formule van Ginko is vrij eenvoudig: op de overzichtelijke bestelkaart kruis je de gerechten aan die je graag wil proeven, je bezorgt de kaart aan iemand van de bediening en even later wordt jouw bestelling keukenvers geserveerd. Zodra je van de eerste bestelling genoten hebt, maak je een nieuwe bestelling voor jezelf en je tafelgenoten en dat mag je herhalen zo vaak je wil… Met Ginko’s ‘all you can eat’-concept zijn de variatiemogelijkheden haast eindeloos. En belangrijk: je betaalt op dinsdag, woensdag en donderdag slechts € 22,50; op vrijdag, zaterdag en zondag € 25,50. Dat je je bij Ginko Asian Fusion tijdelijk in het verre Azië waant, wordt nog eens extra benadrukt door de drankenkaart. Daarop vind je naast de klassieke westerse dranken ook een uitgebreid aanbod aan Chinese, Japanse en Thaïse bieren, Thaïse whisky, Japanse wijnen en Chinese likeuren. Eten bij Ginko is dus veel meer dan genieten. Het is een plek waar Oost en West elkaar ontmoeten en waar heel wat eetculturen elkaar treffen. Eten bij Ginko is een echte belevenis!

Nigiri

Nigiri (握り) betekent letterlijk pakken of vormen in de hand, en is het bekendste type sushi in Japan. Het is een soort sushi waarbij een klein bolletje rijst met de vingers gevormd wordt met daar bovenop een stukje rauwe vis gedrukt..

Maki

De bekendste soort sushi in het Westen is maki (巻), wat letterlijk gerold betekent. De rijst wordt samen met de overige ingrediënten op een vel nori gelegd en dan stijf opgerold in een cilinder van ongeveer drie centimeter in doorsnee.

Gunkan

De ‘gunkan’ (slagschip) vorm heeft een dikke band van nori om de shari (rijstbal), zodat de kleine en/of glibberige stukken (zalmeitjes) op de rijst blijven liggen.

Temaki

Een wat afwijkende vorm van maki tenslotte is temaki waar de rijst en andere ingrediënten niet gerold maar in een ongeveer tien centimeter lange puntzak van nori gestopt worden.

Sashimi

Sashimi lijkt op het bekendere sushi, en de twee gerechten worden vaak in dezelfde restaurants geserveerd. Het belangrijkste verschil is dat sashimi alleen uit vis of schelpdieren en versiering bestaat, terwijl sushi ook andere ingrediënten bevat, zoals rijst en azijn.

Noodle

akiudon; Japans: 焼きうどん) is een Japans gerecht met Udon-noedels, vlees en groenten. Het geheel wordt overgoten met een saus, zoals worcestersaus, sojasaus of hoisinsaus. Andere gangbare ingrediënten zijn uien en paprika's.

Bekijk onze Gallerij

Asian Food.

Colin Frans

Elke keer als ik hier kom eten heb ik héééééérlijk genoten!. Ik kom hier zeker terug.

Francesca de Jong

Als ik uiteten ga dan eet ik meestal Japans. En dit is zeker mijn favoriet!

Kazim Mus

Ik kom hier altijd met mijn vrouw en kinderen als we zin hebben in een lekker hapje. Zowel ik als mijn gezin zijn hier altijd tevreden klant.